Hvorfor mobil?Why mobile?
+45 70 23 33 04
 

Muligheder i det uendelige

Oplev et totalkoncept med sammenbygning af køkkenvogne, telte og eksisterende bygninger.
 

Toptrimmet spisekammer

Brug for storstilet madopbevaring? Intet problem.
 

Mobile køkkener

Selv en hærdet kok kan blive bekymret over at skulle flytte ind i køkken med så lidt plads. Men det går over.
 

Gode arbejdsgange

Man bliver hurtigt fortrolig med de nye arbejdsgange. Alt er lige ved hånden, og der er ikke gået på kompromis med noget. Overhovedet.

Nu kan du have et topprofessionelt storkøkken klar på en time!


Har du prøvet at koordinere et byggeprojekt, arrangere en større event eller stå i en situation, hvor der er AKUT behov for midlertidige, professionelle køkkenforhold?

Så ved du, hvor langhåret en opgave der er tale om.

Men det er slut med at skulle rejse telt, lægge gulv, trække strøm, opstille maskiner, sikre maskiner, opsætte emhætte, trække vand og trække kloak til alle maskiner.  

Med et mobilt storkøkken kører vi bare en vogn ind, sætter fire støtteben ned, og voila: Ét styk stationært og fuldt funktionsdygtig totalløsning serveret og klar til brug - om det så er inde midt i København.

Vi sørger for levering, opsætning, afhentning og rengøring.

 

Fortæl, hvad du har brug for. Måske ender du med noget andet.

 

Et velfungerende mobilkøkken tager udgangspunkt i køkkenpersonalet og deres dagligdag. Derfor ender du måske med en anden løsning end den, du først havde i hovedet. Men det er, fordi vi tænker i lavpraksis og gode arbejdsgange, for vi ved, at det giver et gnidningsløst projekt.

Du kan også forvente, at vi siger ’Ved du hvad – I kan spare penge ved at gøre XXX eller YYY’.

God økonomi er vi nemlig også optagede af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et mobilkøkken er oplagt, når …

  • Du er tovholder på en ombygning. Du har brug for et køkkenmiljø, der giver et byggeforløb, hvor personalekantinen bare fungerer.
  • Du arbejder med forsikring, skadeservice eller facility management. Din kunde har fået lukket deres køkken, og du skal genetablere de gode køkkenforhold. Hurtigt.
  • Du er leder i kommunen, på en institution eller en offshore-enhed. I mangler køkkenfaciliteter til undervisning og forplejning.
  • Du er koordinator for en større event. Du leder efter en professionel køkkenløsning,
    der nemt kan godkendes af Fødevarestyrelsen.
  • Du er køkkenleder på en restauration, hvor I skal bespise ekstraordinært mange mennesker. Du har brug for kapacitet, så I holder tiderne på den store begivenhed.