Dansk Mobil Køkken FAQQuestions and answers
+45 70 23 33 04

Spørgsmål & Svar

Hvad er et mobilkøkken – og kan det betale sig?

Et mobilkøkken er et industrikøkken takeaway på hjul, som giver dig mulighed for at drive din forretning og personalekantine videre, mens du bygger om eller af andre grunde må lukke dit køkken ned.

Det er også velegnet til store arrangementer og forsikringssager, hvor der er brug for en professionel køkkenløsning, der nemt kan godkendes af Fødevarestyrelsen.

Du kan leje et mobilkøkken, så længe du vil. 8 dage, 8 uger, 8 måneder – Det er op til dig. 

Top

… Men er der plads nok?

Ja, der er plads nok. Vores mobilkøkkener er indrettet i samarbejde med kokke og køkkeninventarfirmaer, og det er en løsning, man kan have et godt køkkenliv i gennem længere tid.

Måske kommer I fra et køkken på 50 kvm, og får nu 9 x 2,5 meter at gøre med. Men det er som at sammenligne æbler og pærer. Nok er alt barberet ind til det nødvendige, men det er funktionelt og man bliver hurtigt fortrolig med de nye arbejdsgange.

Top

Kan jeg sætte flere mobilkøkkener sammen?

Ja, vores køkken-, opvaske-, fryse-, køle- og lagervogne kan sammen sættes i moduler. Således kan, f.eks. to køkkenvogne sammensættes til en køkken i dobbelt størrelse. Yderligere kan en opvaskevogn og/eller en vogn med frost/køl/lager og grovkøkken, sættes på samme løsning, og derved danne en midlertidig erstatning for jeres store køkken.

Se mere om modulløsninger her

Top

Hvad siger Fødevarestyrelsen?

Et mobilkøkken fra Dansk Mobil Køkken er opbygget med vaskbare vægge og stålborde alle steder, er nemt at rengøre og er indrettet med samme professionelle produkter og elementer der bruges i et normalt storkøkken.  

Samtlige af vores kunder har fået godkendt brugen af vores mobilkøkkener.

Og ikke bare det: De får ros for at vælge en mobil løsning - i stedet for at bygge et køkken op i andre lokaler eller arbejde i køkkenet, mens der er håndværkere.

Top

Hvordan er standarden på jeres mobilkøkkener?

Høj. Meget høj. Alle vogne fremstår lyse og indbydende med mindst to udgange, og indretningen er kendetegnet ved god kvalitet, komfortable arbejdsgange og gennemtænkt funktionalitet - helt ned i mindste detalje.

Alle vægge er hvide, glatte og vaskbare glasfiberflader. Alle maskiner er topmoderne og spritnye ved første udlejning. Alle arbejdsborde er rustfri stålborde - og bag dem er der opsat rustfrie stålplader. Der er spuleslange med varmt og koldt vand, der gør rengøringen let.

Vognene er også forsynet med pulverslukker, brandtæppe, førstehjælpskasse og øjenskyl.

Top

Er alt, hvad jeg skal bruge i vognene?

Alle køkkenvogne leveres uden løsdele, så du kan bruge egne gryder, potter og pander, fade, gastobakker og andre løsdele. Du kan også vælge at leje ekstra moduler til storkøkken, der kan supplere jeres behov.

Top

Hvor meget strøm, vand og kloak bruger en køkkenvogn?

Strømtilslutningen til en køkkenvogn er 400 v / 63 amp i rød CEE-stik. Vandtilslutning er ¾ tom PEL-slange eller Nito tilkobling. Kloak er 110 mm PVC-rør tilslutning. Der kan kobles pumpebrønd på med kværn, se mere her.

Top

Alle vogne bruger gas til kogebord, betyder det noget for mig?

Alle køkkenvogne leveres med gas kogeborde, hvilkte sikrer høj effekt til jeres gryder og pander. Gas kogeborde er ikke besværlige at arbejde med, tværtimod. Gasinstallationen overholder gældende regler og efterses løbende.

Hvis du ikke har en lokal aftale med en flaskegas leverandør, kan Dansk Mobil Køkken være behjælpelig med dette.

Top

Hvor meget plads er der, og hvor højt er der inde i vognen?

De fleste modeller er det, vi kalder 9 meter vogne. Mål for arbejdsrummet er: bredde 2,40 m / længde 8,40 m / højde 2,20 m.

Alle borde og maskiner har en dybde på 70 cm, så der er et frit gangareal mellem borde og maskiner på ca. 1 m.

Top

Kan jeg flytte rundt på maskinerne - og kan jeg få andre ind?

Alle køkkenvogne er indrettet på forhånd med maskiner og udstyr i høj kvalitet. Sig til, hvis der alligevel er forhold, vi skal tage højde for. Alt er muligt.

Top

Jeg har nogle særlige behov. Kan I bygge en vogn til mig?

Ja, det kan vi måske godt. Fortæl, hvad du har brug for, så finder vi en løsning.

Top

Hvornår bliver mit mobilkøkken leveret – og opstillet?

Vi triller ind på din matrikel senest dagen før ibrugtagningsdatoen. Opsætning af en vogn tager en times tid - inklusiv tilslutninger.

Top

Hvad skal jeg klargøre før opstilling?

Du skal faktisk kun sørge for fri transportvej for lastbil, med jævnt og fast terræn, til opstillingspladsen.

aftalt strøm-, vand- og kloaktilslutning skal ligge klar - Resten tager vi os af.

Top

Hvad koster det – og får jeg rabat?

Prisen på et mobilkøkken afhænger af lejeperioden. Jo længere du lejer, jo billigere er din dagspris. Du kan altid forvente at få et realistisk tilbud, så prisen er den rigtige - Få et godt tilbud 

Top

Findes der andre, der udlejer mobile storkøkkener?

Ja. En håndfuld. Dem vi kender tilbyder containerløsninger. Dansk Mobil Køkken er de første, der tilbyder denne type køkkenløsning, der samtidig også giver jer mulighed for sammenbygning til større løsninger.

Top

Hvor lang tid binder jeg mig?

Du binder dig i den periode, som vi skriver i kontrakten, og du kan løbende forlænge kontrakten, så du rammer den rigtige lejeperiode.

Der gives ikke dekort på tidligere tilbagelevering.

Top

Spørgsmål?
Ring til Dansk Mobil Køkken
T. +45 70 23 33 04