Mobile KøkkenerMobile kitchens
+45 70 23 33 04

Mobilt køkken

Vi tilbyder komplette løsninger af mobilkøkken til enhver lejlighed. Som de eneste i Danmark udlejer vi midlertidige, professionelle storkøkkener med stor kapacitet bygget sammen af flere vogne. 

Dansk Mobil Køkken er de første i Danmark med professionelle mobile køkkener og er ligeledes de, som kan tilbyde flest muligheder, løsninger og erfaringer herom. Vi tilbyder leje af store og velfungerende mobile køkkener på hjul. Så snart den står på jeres matrikel er den klar til drift. Det er også muligt at bygge det mobile køkken sammen med eksisterende bygning, kantine eller telt.

Mobilkøkken moduler

Et mobilkøkken på hjul lyder måske ikke af meget, men her tager I fejl. Det er et køkken med stor kapacitet og funktionel indretning man hurtig bliver fortrolig med. Her er ikke gået på kompromis med noget, ej heller med udstyr som spuleslange samt førstehjælpsmateriale. 

Vores vogne kan bygges sammen og løse selv de største behov. I kan leje en køkkenvogn, flere forskellige køkkenvogne eller eller et komplet køkkenmiljø med køle-, frost-, lager- og/eller supplerende opvaskevogn, opbygget i en samlet enhed, Dermed bliver det ikke en udfordring at opbevare fødevarer - tør som frys. Samtlige af vores kunder har fået godkendt brugen af vores mobile køkkener af Fødevarestyrelsen. Vores opvaskevogne er desuden en effektiv problemløser. Den er indrettet med flere opvaskeområder og har kapacitet til tusindvis af funklende servicedele. Den mobile vaskevogn kan agere komponent i en komplet løsning eller for sig selv. 

Komplette løsninger

Vi sørger for levering, opsætning, afhentning og rengøring. Nemmere bliver det bare ikke.

Med vores komplette løsninger er mulighederne uendelige; de mobile vogne kan bygges sammen. Vi tilbyder desuden også løsninger med telt og gulv, hvis dette er et ønske. Teltene kan bygges sammen med de forskellige vogne, hvor gulvet forener arealerne og muliggør direkte adgang. Vi installerer også varerampe således grossist har direkte adgang til serveringslokaler. Af ekstraudstyr har vi en lang række køkkenmaskiner, køkkenudstyr, opvarmningsmuligheder, spildevandstank og -pumpe, fedtudskillere samt belysning.

Et mobilt køkken er enormt anvendelig som industrikøkken til leje i forbindelse med byggeprojekter, ombygning, akutte skader, renovering, arrangementer og events, da her er kapacitet til tusinde menuer. Så hvis I står og mangler et yderst velfungerende og midlertidig køkken til leje til både korte og længere perioder, så har I med sikkerhed fundet det rette sted.  

Stik os et kald om jeres behov og ønsker. Vi kan med stor sandsynlighed indfri dem uden problemer. Vi leverer hurtigt i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Spørgsmål?
Ring til Dansk Mobil Køkken
T. +45 70 23 33 04

"Uden tvivl landets bedste og højeste kvalitet"